Sóc en Jordi Galderic i Casademont i sóc fotògraf. Disposo d'estudi propi i tinc domini sobre tots els gèneres: fotografia de retrat i moda, fotografia de producte, casaments, de viatge i de natura, esportiva... Des de 2017, no obstant, m'especialitzo en tot el que envolta la fotografia musical, des de fer cobertura i documentació de concerts fins a tot tipus de serveis fotogràfics que pugui necessitar un grup musical o un mitjà de comunicació, dins i fora de l'escenari.

Vaig néixer a Girona l'any 1980 i tota la meva vida he viscut a Salt (Girona). M'apassiona l'Art en totes les seves formes, sobretot la fotografia, la música i la cinematografia.

Em vaig introduïr al món de la fotografia musical en un curs de fotografia musical per millorar la meva tècnica i em vaig enamorar d'aquest gènere fotogràfic des del primer instant.

Sóc fotògraf d'Obeses, Les Cançons Seran Sempre Nostres i Sotrac, i podeu llegir els meus articles sobre fotografia i cròniques a la revista web LaRevista.cat. També he fet treballs en la majoria dels festivals més importants d'aquest país: Cruïlla, Pedralbes, Porta Ferrada, Mil·leni, Guitar BCN, Acústica i Canet Rock, entre altres, en són un exemple.
Back to Top